Om Fredrik Malmqvist

Fredrik färg
Min drivkraft och vilja är att stötta människor till ett skönare liv! 
Som spelare och sedan tränare (fotboll och gymnastik ) och sjukvårdskunnig har jag fått hjälpa många idrottare med diverse muskelproblem. Därifrån skapades mitt stora intresse för massage.

Jag är  Certifierad Massageterapeut från Bergqvists Massage och Friskvårdsutbildningar i Linköping. Min utbildning i lymfmassage har jag från Axelssons i Stockholm. Jag är även utbildad Undersköterska och har jobbat ett 10-tal år inom vården.

Inom idrotten, främst fotboll, har jag ett flertal utbildningar där läran om kroppen är en viktig del. Jag tycker kroppen är en fantastisk organism som ger oss så mycket kunskap och även så många lösningar. V bör vårda den och ge den det underhåll den så väl behöver.

Är du stressad, kan massagen lugna. Behöver du pepp, kan massagen ge energi. Har du ont eller besvär i tex händer, fötter, armar, ben, rygg, nacke, axlar eller kanske huvudvärk ? Massage kan lätta på bördan och få dig tillbaka på banan. Massage kan dessutom också vara otroligt skönt!

Välkommen in till Smidig !